У Путивлі правоохоронці викрили жінку, яка здійснювала продаж контрафактних цигарок

Більше 10 000 упаковок цигарок без марок акцизного податку та невідомого походження вилучили поліцейські у жінки, яка займалась продажем тютюнової продукції. За даним фактом здійснюється досудове розслідування.

Вжитими заходами, в рамках проведення комплексу профілактичних заходів під умовною назвою «Акциз», дільничні офіцери відділеня поліції №2 (м. Путивль) отримали оперативну інформацію про те, що одна з мешканок здійснює роздрібну торгівлю контрафактними цигарками.

Слідчі провели санкціонований обшук за місце мешкання 66-річної жінки та виявили 10 195 упаковок тютюнових виробів без марок акцизного збору та невідомого походження. Пенсіонерка пояснила, що придбала вказаний товар за допомогою мережі Інтернет. Все виявлене правоохоронці вилучили та направили на експертне дослідження.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 204 «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів» Кримінального Кодексу України. Досудове розслідування триває.

Національна поліція України

Нагадаємо, раніше на Тернопільщині поліцейські припинили діяльність підземного цеху з підпільного виробництва цигарок.